| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
deborah uzależniony

|
Posted: Wed 16 Jun 2021, 13:24 Post subject: badania diagnostyczne |
|
|
| W jakim centrum medycznym polecacie wykonać badania diagnostyczne Kraków? |
|
| Back to top |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Posted: Fri 25 Jun 2021, 9:26 Post subject: |
|
|
Jeżeli chcecie wykonać sobie tomografię komputerową, to polecam wam udać się do placówki medycznej CM Gamma w Warszawie. U nich na miejscu możecie poddać się rezonansowi lub USG, tak więc pełna diagnostyka i to pod jednym dachem  |
|
| Back to top |
|
 |
tigerr bywalec

|
Posted: Sun 11 Jul 2021, 8:58 Post subject: |
|
|
| Widzę, że bardzo dobrze trafiłam jeśli chodzi o temat. Bo wiadomo, że wszelkiego typu badania są bardzo ważne aby móc w razie czego wyeliminować chorobę. I tak też między innymi dowiedziałam się, że taki biorezonans https://biorezonans-wilanow.pl/ to bardzo dobre badanie jest dzięki któremu możemy bezpośrednio wyeliminować przyczynę choroby. Także jeśli chodzi o mnie to zapiszę się na taki jeden cały cykl. |
|
| Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
Posted: Fri 10 Sep 2021, 10:37 Post subject: |
|
|
| Jest wiele takich miejsc gdzie można zrobić badania bo warto zadbać o profilaktykę. Ja się zmotywowałam i zrobiłam cytologię a że nie wyszła najlepiej to ginekolog zalecił mi papilocare i powtórne badania za pół roku. Gdybym nie zrobiła tego badania na czas kto wie co by się tam rozwinęło |
|
| Back to top |
|
 |
Solution maniak

|
Posted: Sat 11 Sep 2021, 9:04 Post subject: |
|
|
| Kraków to dla mnie zbyt odległe miasto, kiedy pod nosem mam Poznań, a tam Centrum Medyczne Moja Diagnoza https://mojadiagnoza.com.pl/tomografia-poznan/ gdzie między innymi mogę wykonać tomografię komputerową. Najważniejsza jest profilaktyka, nie bójmy się robić badań, to ma nam tylko pomóc. |
|
| Back to top |
|
 |
Tośka001 kandydat

|
Posted: Mon 13 Sep 2021, 19:33 Post subject: |
|
|
| Badania są ważne. Ostatnie jakie miałam to te zlecone przez ginekologa, kiedy miałam dobieraną antykoncepcję. Nie wyobrażam sobie, żeby lekarz ot tak wypisał receptę bez uprzednich badań. Na szczęście mój ginekolog bardzo tego pilnuje i dopiero jak miał komplet wyników to przepisał mi tabletki. Do dzisiaj je stosuję. |
|
| Back to top |
|
 |
alinka212 kandydat

|
Posted: Wed 15 Sep 2021, 15:24 Post subject: |
|
|
| Tośka001 wrote: | | Badania są ważne. Ostatnie jakie miałam to te zlecone przez ginekologa, kiedy miałam dobieraną antykoncepcję. Nie wyobrażam sobie, żeby lekarz ot tak wypisał receptę bez uprzednich badań. Na szczęście mój ginekolog bardzo tego pilnuje i dopiero jak miał komplet wyników to przepisał mi tabletki. Do dzisiaj je stosuję. |
A jak się czułaś na początku jeśli mogę zapytać? |
|
| Back to top |
|
 |
Tośka001 kandydat

|
Posted: Wed 15 Sep 2021, 20:26 Post subject: |
|
|
@alinka212 już odpowiadam Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy. |
|
| Back to top |
|
 |
jagodanka gaduła

|
|
| Back to top |
|
 |
alinka212 kandydat

|
Posted: Thu 23 Sep 2021, 20:26 Post subject: |
|
|
| Tośka001 wrote: | @alinka212 już odpowiadam Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy. |
Rozumiem. Też tak słyszałam, że początki są różne dlatego pytam jak u Ciebie. Zamierzam się wybrać do ginekologa, chciałabym się zabezpieczać na stałe. |
|
| Back to top |
|
 |
|