Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

badania diagnostyczne
Goto page 1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
deborah
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 16 Jun 2021, 13:24    Post subject: badania diagnostyczne Reply with quote

W jakim centrum medycznym polecacie wykonać badania diagnostyczne Kraków?
Back to top
View user's profile Send private message
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostPosted: Fri 25 Jun 2021, 9:26    Post subject: Reply with quote

Jeżeli chcecie wykonać sobie tomografię komputerową, to polecam wam udać się do placówki medycznej CM Gamma w Warszawie. U nich na miejscu możecie poddać się rezonansowi lub USG, tak więc pełna diagnostyka i to pod jednym dachem uśmiech
Back to top
tigerr
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 11 Jul 2021, 8:58    Post subject: Reply with quote

Widzę, że bardzo dobrze trafiłam jeśli chodzi o temat. Bo wiadomo, że wszelkiego typu badania są bardzo ważne aby móc w razie czego wyeliminować chorobę. I tak też między innymi dowiedziałam się, że taki biorezonans https://biorezonans-wilanow.pl/ to bardzo dobre badanie jest dzięki któremu możemy bezpośrednio wyeliminować przyczynę choroby. Także jeśli chodzi o mnie to zapiszę się na taki jeden cały cykl.
Back to top
arvena
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 10 Sep 2021, 10:37    Post subject: Reply with quote

Jest wiele takich miejsc gdzie można zrobić badania bo warto zadbać o profilaktykę. Ja się zmotywowałam i zrobiłam cytologię a że nie wyszła najlepiej to ginekolog zalecił mi papilocare i powtórne badania za pół roku. Gdybym nie zrobiła tego badania na czas kto wie co by się tam rozwinęło
Back to top
Solution
maniak
maniak

PostPosted: Sat 11 Sep 2021, 9:04    Post subject: Reply with quote

Kraków to dla mnie zbyt odległe miasto, kiedy pod nosem mam Poznań, a tam Centrum Medyczne Moja Diagnoza https://mojadiagnoza.com.pl/tomografia-poznan/ gdzie między innymi mogę wykonać tomografię komputerową. Najważniejsza jest profilaktyka, nie bójmy się robić badań, to ma nam tylko pomóc.
Back to top
Tośka001
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 13 Sep 2021, 19:33    Post subject: Reply with quote

Badania są ważne. Ostatnie jakie miałam to te zlecone przez ginekologa, kiedy miałam dobieraną antykoncepcję. Nie wyobrażam sobie, żeby lekarz ot tak wypisał receptę bez uprzednich badań. Na szczęście mój ginekolog bardzo tego pilnuje i dopiero jak miał komplet wyników to przepisał mi tabletki. Do dzisiaj je stosuję.
Back to top
alinka212
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 15 Sep 2021, 15:24    Post subject: Reply with quote

Tośka001 wrote:
Badania są ważne. Ostatnie jakie miałam to te zlecone przez ginekologa, kiedy miałam dobieraną antykoncepcję. Nie wyobrażam sobie, żeby lekarz ot tak wypisał receptę bez uprzednich badań. Na szczęście mój ginekolog bardzo tego pilnuje i dopiero jak miał komplet wyników to przepisał mi tabletki. Do dzisiaj je stosuję.

A jak się czułaś na początku jeśli mogę zapytać?
Back to top
Tośka001
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 15 Sep 2021, 20:26    Post subject: Reply with quote

@alinka212 już odpowiadam uśmiech Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy.
Back to top
jagodanka
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 20 Sep 2021, 8:38    Post subject: Reply with quote

Ja ostatnio szukalam dobrego kardiologa i znajoma pokierowala mnie do tego centrum medycznego https://www.multimedplus.pl/specjalizacje/kardiologia/ maja tutaj szereg specjalistów, mozna liczyc na bardzo dobra opieke medyczną
Back to top
alinka212
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 23 Sep 2021, 20:26    Post subject: Reply with quote

Tośka001 wrote:
@alinka212 już odpowiadam uśmiech Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy.

Rozumiem. Też tak słyszałam, że początki są różne dlatego pytam jak u Ciebie. Zamierzam się wybrać do ginekologa, chciałabym się zabezpieczać na stałe.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce